Dommer fængsler seks personer i sag om narkohandel

Tre mænd og tre kvinder er fængslet på Fyn. De sigtes for handel med op til fire kilo amfetamin og kokain.

Politi gør stort våben- og narkofund , tilalle Foto: Scanpix/Politifoto

Politi gør stort våben- og narkofund , tilalle Foto: Scanpix/Politifoto

I et grundlovsforhør i Retten i Svendborg er tre mænd og tre kvinder lørdag blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for narkohandel.

De seks blev anholdt, da politiet fredag slog til mod fem adresser i Odense og i Aarup på Vestfyn. Her fandt politiet blandt andet 2,5 kilo amfetamin og kokain samt nogle skydevåben.

- Derudover mener vi at kunne dokumentere handel med yderligere 1,5 kilo af stofferne, så den samlede mængde kommer op på fire kilo, siger anklager Jacob Thaarup.

Politiet slog til hjemme hos de seks efter længere tids efterforskning. De sigtede har efter politiets opfattelse haft forskellige roller, og de er ikke alle seks mistænkt for at have håndteret fire kilo narkotika.

Vicepolitiinspektør Jens Langdal, Fyns Politi, siger, at politiet er overbevist om, at den store mængde narkotika, der blev fundet hos de sigtede, var beregnet til videresalg.

Der er hverken oplysninger om, hvad der har bragt politiet på sporet af narkohandlerne, eller om hvem de anholdte er.

- Jeg kan desværre ikke gå i mange detaljer om sagen, da efterforskningen ikke er afsluttet endnu, men jeg kan sige, at sagen ikke umiddelbart har nogen direkte relation til bandemiljøet, siger Jens Langdal.

Af hensyn til efterforskningen holder politiet kortene tæt til kroppen, og lørdagens grundlovsforhør blev da også holdt for lukkede døre.

En enkelt af de seks, der er mellem 29 og 60 år gamle, valgte at kære afgørelsen om varetægtsfængsling til landsretten.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst