Dommer lækkede skuespillers adoptionsplaner

Charlize Theron havde glædet sig til at fortælle offentligheden, at hun skulle adoptere en søn. Men en dommer kom hende i forkøbet.

En dommer fra Arkansas i USA indrømmer nu, at han lækkede fortrolige oplysninger om skuespillerinden Charlize Therons planer om at adoptere.

Måneder før den oscarvindende skuespiller selv havde planlagt en offentlig bekendtgørelse, var nyheden om adoption sluppet ud på et internetforum på Louisiana State University i USA.

Her afslørede en bruger ved navn "geauxjudge", at den populære skuespiller var midt i en adoptionsproces, og at hun var dukket op i retten iført en "lang brun paryk og stort tøj" for at camouflere sit udseende.

Det skriver Toronto Sun.

Efter adskillige undersøgelser pegede fingeren på dommeren Mike Maggio, og han indrømmer nu at stå bag lækagen.

- Jeg tager det fulde ansvar for de kommentarer, der er blevet tillagt mig, siger han ifølge Toronto Sun og fortsætter: 

- Jeg undskylder for min svigtende, personlige dømmekraft. Jeg har ingen undskyldning for det, der er sket. De kommentarer, jeg postede, var ikke acceptable. Kommentarerne reflekterer på ingen måde den person, jeg er. 

Skandalen har nu sat en stopper for den kampagne, dommer Maggio førte i et forsøg på at få en plads i Arkansas' ankedomstol.

Charlize Theron blev mor til sønnen Jackson i starten af 2012.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.