Dommer: - Umenneskelig reaktion

Skarpe ord til faren, der brændte sine døtre ihjel

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

POTSDAM/Ø. HURUP: - Der er tale om et dobbeltdrab, som er den laveste menneskelige reaktion.- Der er intet menneskeligt overhovedet ved denne handling. Den tyske dommer Dr. Tiemann fra Potsdam var klar i mælet, da han afsluttede sin tre timer lange begrundelse landsrettens dom på livslangt fængsel til 41-årige danske Peter-Thue Rudgaard.

Udnyttede situationen

Retten fandt det bevist, at danskeren havde dræbt sine døtre på ni og 10 år ved at bedøve dem med sovepiller og sætte ild til sin bil, mens pigerne sad bag bagsædet.Retten afviste Peter-Thue Rudgaards forklaring om, at det var et mislykket forsøg på selvmord og han ville gå i døden med pigerne. - Du har udnyttet at pigerne stolede på dig. Du har udnyttet, at de var bedøvede og værgeløse. Du har udnyttet, at deres mor ikke kunne tro, at du ville gøre sådan noget, tordnede dommeren.

Selvoptaget personlighed

Mentalundersøgelsen af Peter-Thue Rudgaard fortæller om en narcissistisk person med depressive perioder, men slet ikke i en grad til at holde den 41-årige dansker ude af fængslet.Narcissisme opstår som følge af vanskelige oplevelser i den tidlige barndom. Den narcissistiske personlighed mangler empati og optræder egoistisk.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Musikkens Hus bekræfter historisk milliontab – direktør udskyder orlov
Luk