Dommer varetægtsfængsler 37-årig for voldsomt knivdrab

Tirsdag eftermiddag er en mand blevet fængslet for drabet på en 43-årig kvinde i Hvam Stationsby mandag aften.

En 37-årig mand er tirsdag i et grundlovsforhør ved Retten i Viborg blevet varetægtsfængslet i foreløbig fire uger, sigtet for drab.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi til Ritzau.

Offeret var den 43-årige Ubon Mikkelsen, der mandag aften blev dræbt med adskillige knivstik i sit hjem på Kirkebyvej i Hvam Stationsby mellem Viborg og Aalborg.

- Min klient kan ikke huske, hvad der er sket. Men han mener, at det nok er ham, der har gjort det, sagde advokat Kurt Kvist ifølge Ekstra Bladets netavis på sin klients vegne, inden dørene til grundlovsforhøret blev lukket.

Politiet fik en melding om husspektakler mandag klokken 18.34 og fandt ved ankomsten liget af kvinden. På stedet fandt man også den formodede gerningsmand.

Først troede politiet, at den sigtede var livsfarligt såret, da han blev fundet på Kirkebyvej 44 mandag aften. Det var dog ikke tilfældet.

- Vi troede, at han var hårdt såret, fordi han var indsmurt i blod, men det viste sig at være mindre skader, sagde efterforskningsleder Henrik Grove tidligere tirsdag til Ritzau.

Den sårede mand blev på grund af omstændighederne på gerningsstedet straks erklæret for anholdt og sigtet for manddrab.

Tirsdag eftermiddag vurderede en dommer altså, at politiets beviser mod ham er stærke nok til, at han skal varetægtsfængsles.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.