Dorph er sur over gammelt tv-bras

Læssede sin galde over DR ud på Instagram

Den tidligere nyhedsvært Jes Dorph Petersen kritiserer sendefladen på DR en lørdag aften. Her er han med sin kone til premiere på Klassefesten 2. Arkivfoto: Scanpix <i>Scanpix Denmark</i>

Den tidligere nyhedsvært Jes Dorph Petersen kritiserer sendefladen på DR en lørdag aften. Her er han med sin kone til premiere på Klassefesten 2. Arkivfoto: Scanpix Scanpix Denmark

TV:Den tidligere nyhedsvært fra TV2 og nuværende fodboldvært på Viasat, Jes Dorph Petersen var bestemt ikke tilfreds med udvalget på DR’s sendeflade lørdag aften, skriver seoghoer.dk.

Programmet, som lørdag bød på en dansk film fra 1965 med Dirch Passer efterfulgt at Kriminalkommissær Barnaby passede ikke til Dorphs smag.

På Instagram skrev Jes Dorph Petersen sin uforbeholdne mening om DR’s lørdagsunderholdning til danskerne, og generaldirektør Maria Rørbye Rønn gik ikke ram forbi.

- Okay, generaldirektør Maria Rørbye Rønn: du har over 300 ansatte. Du har over 3 milliarder kroner (fra licensen) til at lave programmer for. Men i aften er der INTET, som DR selv har produceret på den store kanal... Er det fordi DR har brændt al krudt af i går på X Factor? Ifald lever DR ikke op til sin forpligtigelse. Slet ikke. Det her bras på en lørdag er pinligt!!, skrev Jes Dorph Petersen.

De fleste af Dorphs følgere på Instagram mener i øvrigt, at han har ret i sin kritik.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.