Fodbold

Dortmund-boss dementerer rygte om storsalg til Kina

Målfarlige Pierre-Emerick Aubameyang er ikke på vej til Kina, siger Borussia Dortmunds sportsdirektør.

Pierre-Emerick Aubameyang er ikke på vej mod et klubskifte, siger sportsdirektør Michael Zorc. Foto: /ritzau/AP/Martin Meissner

Pierre-Emerick Aubameyang er ikke på vej mod et klubskifte, siger sportsdirektør Michael Zorc. Foto: /ritzau/AP/Martin Meissner

Flere kinesiske medier har meldt Borussia Dortmund-stjernen Pierre-Emerick Aubameyang meget nær en aftale med den kinesiske klub Guangzhou Evergrande, men det har ikke noget på sig.

Det slår Dortmunds sportsdirektør, Michael Zorc, fast i et interview, som det tyske nyhedsbureau dpa har lavet lørdag formiddag med sportsdirektøren under Dortmunds træningslejr i Marbella.

- Det er ikke noget nyt for os, at der er spekulationer omkring Aubameyang. Det er heller ikke noget, vi bekymrer os om, for de seneste måneder er han allerede solgt til fem forskellige klubber.

- Med de beløb, der meldes os om, så var vi som børsnoteret virksomhed tvunget til at melde noget ud, hvis han var på vej til at skifte, og det har vi ikke gjort. Det siger vel det hele, lyder det fra sportsdirektøren.

Ifølge dpa meddeler kinesiske medier, at man arbejder på at lave en aftale, der først træder i kræft fra sommer.

Angiveligt har Dortmund tidligere afvist at sælge den hurtigtløbende angriber fra Gabon for over en halv milliard kroner.

Aubameyang forlængede sin kontrakt med Dortmund i december.

I denne sæson har han scoret 13 mål i 15 bundesligakampe samt fire mål i Champions League-gruppespillet.

/ritzau/dpa

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst