Dortmund får uafgjort med hjem fra Bayern

Topkampen i Tyskland kom først rigtigt i gang midtvejs i anden halvleg, hvor begge hold fik scoret en gang.

Dortmund får uafgjort med hjem fra Bayern

Borussia Dortmund formåede ikke at hente lidt ind på topholdet Bayern München, da de to mandskaber lørdag spillede 1-1 i München.

Toni Kroos bragte Bayern foran midtvejs i anden halvleg, mens Mario Götze fik udlignet kort efter.

Kampen mellem de to største klubber i Tyskland bar præg af, at ingen af holdene ønskede at forlade Allianz Arena uden point og koncentrerede sig mest om at forsvare. Først i de sidste 20 minutter livede kampen op.

Borussia Dortmund kom frem til lidt flere afslutninger end værterne, og gæsterne var naturligvis også nødsaget til at satse mere end Bayern.

Før kampen var mesterholdet distanceret med hele 11 point af Bayern, der suverænt topper Bundesligaen. Et nederlag ville næsten gøre det umuligt for træner Jürgen Klopps mandskab at indhente sydtyskerne.

Marco Reus var kort før pausen tæt på at bringe Dortmund i front, da han modtog en aflevering i dybden fra Mario Götze. Hans flotte afslutning blev dog reddet af en til tider usikker Manuel Neuer i Bayern-målet.

Bayern München plejer ligesom Dortmund at dominere stort set alle deres kampe i Bundesligaen, men det var fornærmende lidt, hjemmeholdet fik skabt af målchancer.

Den ellers så offensive højre back Philipp Lahm kom stort set aldrig frem til baglinjen med sine giftige indlæg.

Midtvejs i anden halvleg fik værterne alligevel bolden lidt længere frem på Dortmunds banehalvdel, og det udnyttede Toni Kroos efter 67 minutter.

Thomas Müller modtog bolden og fik den lagt af til Kroos, der efter et træk forbi en modstander kunne bringe Bayern i front med 1-0.

Et kvarter før slutfløjt fik Mario Götze udlignet til 1-1, da bolden efter et hjørnespark endte hos den stærke midtbanespiller, der fik tæmmet bolden med brystkassen og tordnet udligningen i mål.

I slutfasen var Bayern tættest på at få sejren, men det lykkedes ikke at få scoret yderligere. Javi Martinez havde blandt andet et farligt hovedstød, hvor Roman Weidenfeller i Dortmund-målet leverede en pragtredning.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden