Dortmund-stjerne svarer igen med fire mål i storsejr

Pierre-Emerick Aubameyang var onsdag udeladt af Dortmunds Champions League-trup. Lørdag scorede han fire mål.

Borussia Dortmunds angriber Pierre-Emerick Aubameyang har gennemgået noget af en rutsjebanetur i denne uge.

Først blev han vraget til Dortmunds trup i onsdagens Champions League-opgør mod Sporting Lissabon.

Og blot fire dage senere vendte han så tilbage med et brag, da Dortmund lørdag på udebane vandt 5-2 over Hamburger SV i Bundesligaen.

Efter blot 27 minutters spil havde den gabonesiske angriber scoret hattrick, og i anden halvleg krydrede han så sin indsats med endnu en scoring.

Sejren sender Dortmund op på femtepladsen i Bundesligaen med 18 point for 10 kampe. Hos Hamburger SV understreger nederlaget den krise, som klubben befinder sig i. Sølle to point har klubben hentet i ti kampe.

Med lørdagens fire scoringer er 27-årige Pierre-Emerick Aubameyang delt topscorer i Bundesligaen med 11 scoringer efter 10 spillerunder.

Årsagen til, at han onsdag var smidt på porten i Dortmunds Champions League-kamp var ifølge nyhedsbureauet dpa, at han havde havde været på privat udflugt til Milano uden tilladelse fra klubben.

Det virkede dog til, at harmonien lørdag igen havde indfundet sig i den tyske klub, og efter sin scoring til 4-0 løb Aubameyang ud på sidelinjen og gav Dortmunds cheftræner, Thomas Tuchel, et kram.

- Det var en rigtig fin gestus, som jeg blev rigtig glad for, sagde Tuchel efter kampen til Sky ifølge nyhedsbureauet AFP.

Aubameyang undskyldte samtidig for sin udflugt tidligere på ugen.

- Jeg har indset, at jeg lavede en fejl ved at tage til Milano, og jeg ville gerne sige undskyld til holdet og i særdeleshed til træneren, siger han til Sky.

Den talentfulde danske Dortmund-spiller Jacob Bruun Larsen var ikke en del af truppen i opgøret mod Hamburger SV.

Frederik Sørensen spillede igen hele kampen for sin klub FC Köln, da de i lørdagens sene kamp var på besøg hos Frankfurt. Men danskeren og hans holdkammerater måtte se sig slået 0-1 på et mål af Mijat Gacinovic.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.