Douglas' søn blogger fra fængslet

Den fængslede Cameron Douglas kæmper med et stofmisbrug i fængslet og er meget berørt over familiens støtte.

Douglas' søn blogger fra fængslet

Skuespilleren Michael Douglas har de seneste år været en hård tid igennem. Ikke alene har han døjet med halskræft, hans 34-årige søn, Cameron, har også afsonet en femårig fængselsstraf siden 2009 for salg af narkotika og besiddelse af heroin.

En straf, der blev forlænget i 2011 med fire et halvt år for at have indtaget stoffer i fængslet.

Nu fortæller sønnen om sin straf og sit stofmisbrug i en blog på det amerikanske medie Huffington Post.

- Jeg har tilbragt næsten to af mine fire års indespærring i isolation. Hvis det virker som lang tid, bliver det gjort værre af, at min tid herinde skyldes to urintest, hvoraf en var negativ, siger Cameron Douglas.

Den 34-årige søn har døjet med et stofmisbrug i fængslet og indrømmer, at han har været fanget i en ond cirkel.

- Jeg siger ikke, at jeg ikke fortjener at blive straffet, eller at jeg skal have en speciel behandling. Jeg har lavet fejl, og jeg vil med glæde og åbent indrømme det, skriver Cameron Douglas og peger på, at det er familien, som har fået ham igennem den hårde tid.

- Ikke desto mindre føler jeg mig velsignet. Jeg har en smuk og kærlig familie, som trofast har støttet mig hele vejen, og som har troet på mig og nægtet at give op.

- Måske vil min familie, mine fremtidige børn, og hvem jeg end er så privilegeret at kende, en dag kunne betragte mig som en mand, der forsøgte at forlade denne planet forbedret i forhold til, hvordan jeg ankom til den, lyder det videre fra Cameron Douglas.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.