DR afslører: Her er de nye dommere i bagedyst

Markus Grigo og Katrine Foged Thomsen er det nye dommerteam i "Den store bagedyst"

Her er de nye ”Bagedyst”-dommere: Markus Grigo og Katrine Foged Thomsen. Foto: DR Presse/Bjarne Bergius Hermansen

Her er de nye ”Bagedyst”-dommere: Markus Grigo og Katrine Foged Thomsen. Foto: DR Presse/Bjarne Bergius Hermansen

HELE LANDET: Det bliver Markus Grigo og Katrine Foged Thomsen, der fremover skal give kritik til bageglade danskere og vurdere, om deltagerne i den kommende sæson af "Den store bagedyst" er nået i mål med souffleerne og moussen.

Det afslører DR på sin hjemmeside.

47-årige Markus Grigo er uddannet bager og kok og har arbejdet som konditor og dessertkok i mange år. Han har tidligere skrevet flere bøger om kager og desserter, og mange danskere kan formentlig genkende ham fra programmer som "Go’ Morgen Danmark" og "Aftenshowet".

39-årige Katrine Foged Thomsen er uddannet konditor og ejer i dag fire konditorier og caféer i København sammen med sin mand.

Det er derfor et nyt dommerteam med stor erfaring, der overtager styringen på det populære program, og det har især været lysten til at guide og udvikle nye bagetalenter, som har fået de to nye dommere til at takke ja til jobbet.

- Jeg elsker tanken om at give det håndværk videre. Det gør jeg i dag til de elever, jeg har i min forretning, og de input vil jeg også gerne give videre til "Bagedyst"-deltagerne, siger Katrine Foged Thomsen til DR.

Markus Grigo fortæller, at han tidligere selv har været både dommer og deltager i flere konkurrencer, og han mener, at han derfor kan relatere til deltagerne.

- Jeg kender følelsen af, hvordan man har det, når man skal have noget bedømt, siger han.

De to nye dommere afløser det populære dommerteam bestående af Mette Blomsterberg og Jan Friis-Mikkelsen.

De to har i mange sæsoner sat deltagernes kager under lup i det populære underholdningsprogram, der indtil videre er rullet over skærmen fem gange.

Mette Blomsterberg annoncerede sin afsked med tv-showet tilbage i januar, og tirsdag annoncerede DR så, at man ønskede et helt nyt dommerteam.

Dermed måtte Jan Friis-Mikkelsen sige farvel til dommerrollen, og selv om det ærgrede ham, var han hverken skuffet eller sur, fortalte han til DR.

- Jeg synes, det har været vildt sjovt at lave, og jeg ville gerne have været med til at lave flere sæsoner, så det er da lidt øv, lød hans reaktion.

Timm Vladimir fortsætter i rollen som vært på det populære bageprogram.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.