DR afslører: Her vender Den store bagedyst tilbage

Når efteråret for alvor rusker i danskerne, bliver lørdag aften igen fyldt af søde sager på tv.

10 nye deltagere skal kæmpe om at blive vinderen af det populære show.

10 nye deltagere skal kæmpe om at blive vinderen af det populære show.

KØBENHAVN:Der bliver røg i køkkenet og travlt med dejskraberne, når "Den store Bagedyst" vender tilbage på DR.

Det gør det populære program lørdag den 3. oktober, hvor der er premiere på den nye sæson. Det skriver BT, der har kigget i DR's sendeplan og fundet startdatoen frem.

- 10 nye bagere er klar i køkkenerne. For niende gang står et nyt hold klar - og helt parate - til at bage det bedste de har lært, foran dommerne og hele Danmark. I ugevis skal de fem kvinder og fem mænd både forbi Frankrigs søde og salte køkken, og en tur til en verden af vanvittige kunstkager, lyder det i følge BT i programbeskrivelsen.

Det er igen Markus Grigo og Katrine Foged Thomsen, der er værter, og de har flere spændende udfordringer i ærmet til deltagerne.

- De skal tegne med pandekagedej og imponere med nogle af de gode gamle konditorklassikere. Og så får de en chokoladeudfordring på ekspertniveau af en særlig gæstedommer. Premiereprogrammet lægger ud med kager, som fortæller dommerne Katrine og Markus noget om, hvem de 10 nye deltagere er inde bag forklæderne, og hvad de kan byde på af bagetalent!, lyder det i følge BT.

Det er niende gang, "Den store bagedyst" bliver sendt på DR.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.