DR-darling jubler: Skal være far

I september blev DR-værten Thomas Skov Gaardsvig gift med sit livs udkårne, Emilie Bruhn, og til sommer bliver de forældre til en pige.

I januar sidste år satte DR-værterne Emil Thorup og Thomas Skov Gaardsvig sig for at føle en fødsel på egen krop. Ved hjælp af diverse smertefulde, vellignende stimulanser gennemførte de på bedste mandefacon en fødselssituation.

Men nu skal Skov Gaardsvig igen helt tæt på en fødsel, for til juli bliver han far for første gang. Den vordende mor er den 28-årige tv-værts kone, Emilie Bruhn, og parret afslører deres søde hemmelighed på hans Instagram-konto:

- Sidste år fødte jeg og havde Emilie Bruhn ved min søde. Til sommer er rollerne byttet om. Vi skal være forældre, skriver Skov Gaardsvig efterfulgt af en hjertesmiley til billedet af sit eget ansigt forvredet i smerte under sin mandefødsel. Ved sin side holder hans trofaste Emilie sin fødende mand i hånden. Hun har flere gange medvirker i gemalens gimmicks.

Også den jublende lykkelige mor-in-spe, Emilie Bruhn, afslører offentliggørelsen af den søde nyhed på sin Instagram-profil, hvor hun har lagt babybilleder op af parret som børn, og røber samtidig barnets køn:

- Det her er Thomas og mig som små. Til sommer kommer der en blanding. Vi skal være forældre til en lille pige til juli, skriver hun lykkeligt efterfulgt af tre hjertesmileyer.

Parret mødte hinanden i DR og har været sammen i mange år. Den 13. september blev de gift i Vor Frue Kirke i København og fejrede deres kærlighed på den efterfølgende bryllupsrejse til New Zealand.

Se den søde offentliggørelse her fra Thomas Skov Gaardsvig: https://instagram.com/p/zjlmANECCD/?modal=true

Og se Emilie Bruhn offentliggøre kønnet her: https://instagram.com/p/zjljIHTCwW/?modal=true

Se Thomas Skov Gaardsvig i fødselsaktion her: https://www.youtube.com/watch?v=Q4UbPBX5mBQ

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden