Drab og selvmord i Grønland: Kvinde i kritisk tilstand

To mænd er natten til torsdag fundet døde, mens en 34-årig kvinde er indlagt med svære skader efter vold.

En mand er fundet dræbt i det vestlige Grønland, mens en kvinde er indlagt på hospitalet i kritisk tilstand. Samtidig er en mand, der formentlig har begået selvmord, fundet død samme sted, skriver sermitsiaq.ag.

Politiet i byen Kangerlussuaq blev natten til torsdag klokken 03.06 kontaktet af en borger, som havde hørt skud i boligområdet Rustenborg i forbindelse med en fest.

Da politiet ankom til stedet fandt betjente de to mænd døde. Derudover blev en 34-årig kvinde fundet i live, men med alvorlige kvæstelser efter vold.

De to mænd på henholdsvis 33 år og 29 år er døde som følge af skudlæsioner, meddeler politikommissær Johan Davidsen i en pressemeddelelse ifølge sermitsiaq.ag.

Han oplyser, at den ene mand er dræbt, mens den anden mand formodes at være afgået ved døden ved selvmord.

Den svært tilskadekomne 34-årige kvinde blev torsdag morgen evakueret til Dronning Ingrids Hospital i Nuuk, hvor hendes tilstand betegnes som kritisk.

- Den indledende efterforskning af forløbet har sandsynliggjort hændelsesforløbet, og der er formentlig ikke yderligere gerningsmænd på fri fod, siger Johan Davidsen til sermitsiaq.ag.

Politiet kan ikke give flere oplysninger om drabet, og hvad der er sket med kvinden, da efterforskningen stadig er i gang.

Ifølge Johan Davidsen har kriminalteknikere været på stedet, mens der er tilkaldt en retsmediciner fra Danmark, som kommer mandag.

Yderligere har det grønlandske politi bedt om kriminalteknisk assistance fra Rigspolitiet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Politi undersøger mistænkeligt dødsfald - en anholdt
Luk