Drabsdømt er på flugt fra hospital

20-årig drabsmand er stukket af fra to kvindelige ansatte på psykiatrisk hospital i Risskov.

Drabsdømt er på flugt fra hospital

En ung mand er stukket af fra det psykiatriske hospital i Risskov ved Aarhus.

Den 20-årige stak af fredag, da han var ude at gå tur med to kvindelige ansatte klokken 09.50, oplyser Østjyllands Politi, der først sent lørdag har efterlyst drabsmanden i offentligheden.

Det skyldes, at betjentene i første omgang ville have fred og ro til at finde den efterlyste på de adresser, hvor han kan tænkes at være, oplyser vagtchef Richard Jakobsen.

Den forsvundne er Dannie Sejbjerg Meldgaard, der i september blev dømt for drabet på en 25-årig mand i Auning på Djursland.

Mentalundersøgelsen konkluderede, at Meldgard er sindssyg, og derfor er han i stedet for en almindelig fængselsstraf dømt til anbringelse på en psykiatrisk afdeling.

- Han vurderes ikke som potentiel farlig over for andre, men det skal anføres, at der er tale om en drabsmand, oplyser politikommissær Mogens Brøndum.

Drabet skete i oktober 2011, og efter forbrydelsen blev der sat ild til villaen i Auning, ligesom den 20-årige kørte liget til en sø nær Mejlby.

Den forsvundne er spinkel og har lyst, kortklippet hår. Han var blandt andet iført en mørk vindjakke med tern, hvide sko og posede cowboybukser med rødt print på højre ben.

Ser du den efterlyste, eller ved hvor han befinder sig, så kontakt politiet på 114.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.