Drabsmand smækkede nøgler inde i offers bil

I forbindelse med drabet på Heidi Abildskov i Virum har politiet fundet gerningsmandens bukser og jakke.

Drabsmand smækkede nøgler inde i offers bil

Nordsjællands Politi er kommet et stort skridt nærmere afsløringen af den 41-årige Heidi Abildskovs drabsmand, da man i hendes bil har fundet hans jakke og joggingbukser.

- I bilens bagagerum har vi fundet en jakke og et par bukser, der er efterladt af gerningsmanden. I jakken fandt vi bilnøglen, så det tyder på, at gerningsmanden er kommet til at smække bilnøglen inde, fortæller efterforskningsleder Henning Svendsen.

En nabo fandt fredag morgen Heidi Abildskov død i hendes have ved villaen på Frederiksdalsvej i Virum, efter at hendes arbejdsplads samt hendes bortrejste mand havde slået alarm.

I bilens kabine fandt politiet desuden en plastikkasse med tre bærbare pc'er, en ekstern harddisk, en mobiltelefon og en Playstation - alle ting, der stammer fra huset.

- Det leder hen til, at gerningsmanden har været der i berigelseshensigt. Hvem der så har overrasket hvem, ved vi endnu ikke, fortæller Henning Svendsen.

Heidi Abildskov havde afværgelæsioner på hænder og arme, og køkken-alrummet bar tydeligt præg af, at der havde været kamp.

Politiet har fundet mulige dna-spor, men har endnu ikke fået svar på, om der er brugbare spor i det indsendte materiale.

Samtidig er politiet er i færd med at gennemse overvågningsvideoer fra Holte, Virum og Sorgenfri S-stationer.

- Nu koncentrerer vi os om ankommende tog, og det gør det noget nemmere, at vi ved, hvordan gerningsmanden var klædt, da han kom til stedet, fortæller Henning Svendsen.

Han er overbevist om, at gerningsmanden må have taget noget tøj fra huset, da hans eget var låst inde i bilens bagagerum.

- Men vi ved endnu ikke, om og i givet fald, hvad der mangler fra huset, siger han.

Gerningsmandens var iført en sort dunjakke af mærket Original Buddy Active Wear med to skrålommer. Desuden bar han grå joggingbukser af mærket Leopard. De har en bred sort stribe med to smalle gule striber i.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.