Drabstiltalt: Bajonetsave var kun værktøj

48-årig i drabssagen uden lig afviser at have læst "The Murder Book" på sin pc. Det gjorde konen, siger han

Drabstiltalt: Bajonetsave var kun værktøj

Indkøb af bajonetsave, syl, stålbørster, vinkelsliber, lægtehammer og andre ting var kun beregnet til helt almindelig brug.

Det forsikrer den 48-årige CS om i Retten i Næstved, hvor han og en anden mand er tiltalt for at have dræbt den forsvundne Henrik Haugberg Madsen.

Anklagerne mener, at liget af Madsen er blevet parteret.

- Det skulle ligge i håndværkerbilerne, når vi skulle sætte lejligheder i stand, forklarer CS tirsdag. Her hentyder han til lejligheder, hvorfra der blev drevet bordeller.

- Det var et stykke værktøj som alt andet, siger han om indkøbet af en syl.

Bemærkningen følges straks op af en af anklagerne, Jeanette W. Andersen, der minder om, at politiet på CS's computer har fundet bogen "The Murder Book."

- Her kan du jo læse, at syl er et godt drabsredskab?

- Jeg har ikke læst noget i den bog, svarer CS i helt roligt stemmeleje - og tilføjer, at det er hans eks-hustru, der ønskede at læse i bogen.

Efter narkodomme på sammenlagt 14 år blev CS løsladt i sommeren 2010. Han levede af kontanthjælp og etablerede firmaet Ino Invest, som ifølge anklagerne mest drejede sig om plat og svindel.

Henrik Haugberg Madsen forsvandt 11. november 2010. I dagene før og efter købte CS værktøj og udstyr for godt 27.000 kroner.

Blot ni dage før Madsens forsvinden blev der overført 44.000 kroner til et firma, CS kontrollerede. Og fem dage efter indløb yderligere 56.000 kroner. Pengene blev straks overført til CS's private konto.

- Jeg kan forestille mig, at det var betaling for nogle forretninger, vi havde lavet. Jeg kan ikke huske det, lyder det fra CS.

Anklagerne påstår, at han fik 100.000 kroner for forbrydelsen. De mener, at Madsen dels blev stukket og slået og derefter skudt med en revolver, før liget blev parteret.

Sagen fortsætter i mange dage og ventes afsluttet til februar.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.