Dræbt dansker knyttes til blodig rockerkrig

Ifølge svenske medier kan dræbt dansk chauffør være offer i en strid mellem stridende rockere i Sverige.

Dræbt dansker knyttes til blodig rockerkrig

Den danske lastbilchauffør, som søndag morgen blev fundet død på en rasteplads i Sverige, kan være seneste offer i en rockerkrig mellem Hells Angels og den rivaliserende gruppe Outlaws.

Den skriver den svenske avis Kvällsposten.

Den 53-årige dansker, som blev fundet dræbt på Hallandsåsen ved Båstad under endnu uklare omstændigheder, var angiveligt medlem af netop Outlaws.

Kvällsposten - som har talt med kilder i rockermiljøet - skriver, at der findes tegn på, at drabet er relateret til en blodig konflikt mellem de kriminelle rockergrupper Outlaws og Hells Angels.

To personer med tilknytning til Outlaws blev for nylig dræbt i Blekinge.

En 49-årige mand blev fundet skudt i Bergamåla i nærheden af Ronneby den 13. marts, og fire dage senere blev en 46-årig mand stukket ned og dræbt i Karlskrona.

Derudover skriver Kvällsposten, at endnu et Outlawsmedlem blev fundet død død i Falun for et par uger siden. Om dette dødsfald har relation til konflikten, vides endnu ikke.

Svensk politi har indtil videre været tilbageholdende med at give oplysninger om drabet på den danske statsborger.

- Vi kan ikke gå i detaljer med den tekniske undersøgelse. Hvilken type vold, der er tale om, vil jeg ikke i øjeblikket komme ind på, siger talsmanden for politiet i Skåne, Nils Norling til hd.se.

- Vi er interesseret i at høre fra alle, der kan tænkes at have set eller hørt noget eller gjort iagttagelser i omgivelserne, tilføjer han.

Det var en politipatrulje, der fik mistanke til danskerens lastbil, der så forladt ud, som fandt den danske mand, som er bosiddende i Sverige.

/ritzau/