Dræbte kæresten og lod børnene være ved liget

Drabsmand efterlod børn på fem og syv år hos deres døde mor

Arkivfoto

Arkivfoto

SVENDBORG:En 33-årig kvinde er lørdag formiddag fundet død i sin lejlighed i Badstuestræde i Svendborg, hvor også hendes to små børn var til stede.

- Kvindens 25-årige kæreste ringer til sin advokat og fortæller, at han har dræbt hende med en kniv, fortalte vagtchef Kim Munksgaard fra Fyns Politi tidligere lørdag til Ritzau.

Advokaten ringer derefter til politiet, som kører ud til lejligheden, hvor betjentene finder kvinden liggende død i sengen.

Desuden er hendes femårige søn og syvårige datter til stede i lejligheden. Dem har den 25-årige efterladt med deres døde mor, mens han pakkede en kuffert og gik ned på gaden for at vente på, at politiet skulle dukke op.

Børnene er nu overgivet til Svendborg Kommune, som vil tage sig af dem, indtil man får kontakt med deres biologiske far.

Den anholdte fortalte til politiet, at han havde dræbt kæresten med en kniv. Midt på eftermiddagen er det dog uvist, om der er tale om ét eller flere knivstik.

- Det kan vi slet ikke sige noget om, før retsmedicineren har undersøgt hende, forklarer vicepolitiinspektør Henrik Justesen fra Fyns Politi.

Den anholdte er endnu ikke afhørt, så politiet kender ikke hans motiv.

- Vi går først i gang med at afhøre ham senere i eftermiddag, siger Henrik Justesen ved 14-tiden lørdag eftermiddag.

Den 25-årige, der i forvejen er kendt af politiet, vil først blive fremstillet i grundlovsforhør søndag.

/ritzau/