Thisted FC

Drama i Thisted: Viborg udlignede i sjette tillægsminut

Topkampen i 1. division bølgede frem og tilbage

29
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Thisted FC møder Viborg FF i Nordicbet Ligaen.Foto: Diana Holm

FODBOLD:Thisted FC så ud til at være på vej mod tre point i søndagens topkamp hjemme mod Viborg FF.

Men trods en drømmestart med to mål i de første ni minutter, og 20 minutter med en mand i overtal, så formåede holdet ikke at holde føringen.

3-3 blev det efter en helt episk slutfase.

Thisted lagde ud som lyn og torden. netop det så ud til, at Viborg ville sætte sig på kampen, så slog Thisteds enmandshær til igen.

Finske Sakari Tukiainen blokerede en lang fremlægning på midten af banen, løb selv returen op, og derpå satte han en enkelt mand og kom ind i feltet, hvor han bankede kuglen fladt over i det lange hjørne. 1-0 til Thisted efter knap seks minutter.

Og drømmestarten fortsatte for hjemmeholdet.

Efter ni minutter fik Viborg ikke clearet et hjørnespark. Sakari Tukiainen headede returen højt op i luften, fik kontrol over den på jorden, og så lagde han den tilbage til Andreas Heimer, der fladt sende bolden i nettet.

Viborg kom dog tilbage i kampen. Efter 17 minutter sendte holdet et godt frispark ind i feltet fra venstresiden, og her fik Jakob Bonde lov til at stå umarkeret i det lille felt og heade reduceringen i nettet.

I den anden ende var Thisted dog stadig farlige. Mads Vang måtte se et skud fra kanten af feltet reddet, og Sakari Tukiainen var meget tæt på at udbygge til 3-1, da han fik bolden ind midt i feltet, men Ingvar Jonsson var hurtigt ude af målet og blokere.

Største chance til Viborg tilfaldt Andreas Albers, der var helt fri i feltet, men ventede for længe med at afslutte og så måtte han se sig tacklet i skudøjeblikket.

Anden halvleg var ikke nær så underholdende, og vi skulle faktisk 19 minutter ind i halvlege, før den første chance kom. Gode træk fra Christian Sivebæk på højrekanten førte til et indlæg til Andreas Albers, der prøvede at føle bolden over i det lange hjørne med hovedet, men den gik forbi opstanderen.

Jakob Bonde havde en blandt dag for Viborg. Ved 1-0 målet var det ham, der blev blokeret, han reducerede til 2-1, og 18 minutter før tid fik han så sin anden advarsel, da han ureglementeret stoppede Sakari Tukiainen ved midten, og så røg han tidligt i bad.

Men Viborg fortsatte med at presse på, og 10 minutter før tid gav det resultat. Christian Sivebæk smed et godt indlæg med højrefoden, og så kom Andreas Albers højest inde i feltet og satte den ind ved den nærmeste stolpe.

Netop som dommerens tillægstid skulle til at begynde, så det igen ud til, at Thisted sikrede sig de tre point.

Gæsterne blev spillet helt tyndt, og til sidst kunne Casper Olesen sætte sin oppasser og score i tomt bur.

Men hjemmefansene skulle alligevel ende med en bitter smag i munden. Fire minutter inde i tillægstiden blev Christian Sivebæk væltet i feltet, og han omsatte selv straffesparket til 3-3.

Næste opgave for Thisted er ude mod Fremad Amager, der ligger næstsidst

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.