Drama venter for VEB

Seks hold kæmper om fire pladser i Badmintonligaens slutspil

Søren Olsson
Vendsyssel Elite Badminton kæmper torsdag aften for en plads i slutspillet. Arkivfoto: Lars Pauli
Sport 7. januar 2016 06:18 - Opdateret 7. januar 2016 09:41

FREDERIKSHAVN: Vendsyssel Elite Badminton er klar til et drama af dimensioner, når holdet torsdag gæster Højbjerg i den sidste kamp i Badmintonligaens grundspil.

Efter den ekstremt vigtige sejr på hjemmebane over Aarhus AB tirsdag aften er kampen om slutspilspladserne for alvor spidset til. Fra Solrød Strand på femtepladsen og ned til Gentofte på tiendepladsen er der blot tre point, og derfor kan alle seks mandskaber ende som sorteper i kampen om at nå en af de øverste otte pladser, der giver adgang til slutspillet.

- Mod Aarhus nåede vi endelig det, som vi har talt om hele sæsonen - nemlig en kamp, hvor alle spillere ramte niveauet på samme dag, og så viser vi jo, at vi er et rigtig godt hold, og det er den selvtillid, vi skal tage med os til kampen mod Højbjerg, siger den spillende træner Camilla Sørensen, der var med til at hente en af de fem sejre tirsdag aften.

- Det bliver helt sikkert endnu en meget tæt kamp, som der er rigtig mange af i ligaen. De har selvfølgelig fordelen af hjemmebane - til gengæld har de været inde i en dårlig stime, hvor de har tabt mange kampe, mens vi kommer med en masse selvtillid efter sejren tirsdag. Desuden er vi samlet hele ugen, så vi har fået opbygget en masse sammenhold og godt humør, og det kan vi også tage med os, siger Camilla Sørensen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...