Dreng født på campingplads

Lille Victor havde usædvanligt travlt med at komme til verden

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SÆBY:Selv om man på Hedebo Camping lige ved strandkanten nord for Sæby glædede sig til sommerens komme, var det intet imod dét mirakel, der var på vej, og som ville komme til at overraske både forældre, gæster og personale.

Rebecca Nielsen og hendes mand Nikolaj fra Ørsø var på besøg - og sammen med svigerfamilien havde de booket et ophold i en luksuscampingvogn på pladsen. Rebecca var højgravid, og de to unge glædede sig til at blive forældre. Sammen med svigerforældrene skulle de lige nyde en sidste miniferie, inden de blev forældre igen.

Det unge par - Rebecca på 25 og Nikolaj på 26 - har nemlig i forvejen Alexander på seks år og Lærke på tre år.

- 27. maj klokken 17 fik jeg plukveer - klokken 19.20 begyndte de rigtige veer, og så var fødselen i gang. Jeg havde sendt min mand hjem efter fødselstasken, men pludselig gik det stærkt. Veerne tog til, og ambulancen var også tilkaldt, fortæller Rebecca Nielsen.

Alle var midt i at spise lækker grillmad, da det pludselig gik løs.

En helt nyfødt Victor sover trygt og godt.Privatfoto

En helt nyfødt Victor sover trygt og godt.Privatfoto

Grebet af jordemoderen

Men Victor var meget hurtigere end ambulancen, for inden den nåede frem, blev han født på græsplænen på campingpladsen.

- Ja, og jordemoderen nåede lige at gribe ham, da han kom til verden. Ellers klarede jeg faktisk det hele selv - med god hjælp fra mine svigerforældre, siger Rebecca Nielsen stolt.

Og dér på græsplænen lå Victor klokken 20.24 - sund, rask og fuldbåren - med en startvægt på 3460 gram.

Det hele endte så godt, som man kunne ønske sig, og Viktor og Rebecca klarede sig begge fint, da fødslen var overstået.

- Som barselsgave fik vi et weekendophold af Hedebo Strand Camping - det er jo en dejlig gave. Vi havde vi ikke planlagt at skulle på sommerferie i år, men nu kommer vi det alligevel - i én af deres fine hytter. 11. august kommer vi på besøg for at indløse gaven og vise Viktor frem. Det glæder vi os meget til, slutter Rebecca Nielsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.