Drengedrøm på vej for Aalborg-streg

Magnus Saugstrup glæder sig enormt til Golden League

Søren Olsson
Magnus Saugstrup glæder sig til at få drengedrømmen opfydlt. Først skal han med klubben til Aarhus. Arkivfoto: Laura Guldhammer
Aalborg Håndbold 22. marts 2018 06:15

HÅNDBOLD: Tirsdag tikkede der en god besked ind hos Aalborg Håndbolds Magnus Saugstrup, som er blevet udtaget til det danske landshold, der i april skal deltage i den store håndboldturnering Golden League.

Den unge stregspiller får dermed chancen for at måle sig med nogle af de allerbedste i verden i en sæson, hvor han allerede har spillet mod flere af verdens bedste klubhold i Champions League.

- Det er da bare virkelig fedt. Det er jo en drengedrøm, der går i opfyldelse, at man kan spille for Danmark. Nu er jeg foreløbig udtaget, og så må vi se, hvad det bliver til, siger stregspilleren, der spillede en stor rolle som fremskudt forsvarsspiller, da Aalborg Håndbold sikrede sig det danske mesterskab i sidste sæson.

Torsdag aften spiller han sammen med Aalborg Håndbold den næstsidste kamp i grundspillet, og der eksisterer stadig et spinkelt håb om at få point med over i slutspillet, efter Team Tvis Holstebro onsdag aften tabte hjemmekampen mod Bjerringbro-Silkeborg. Aalborg er tre point efter midtjyderne og kan lukke hullet til et point med en spillerunde igen.

- Det betyder egentlig ikke så meget. Vi er meget opsatte på at tage til Aarhus og vise, at vi er et hold, der er klar til slutspillet. Så vi skal bare ud at spille for sejren. Mere er der ikke at sige, siger Magnus Saugstrup.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...