Drøj fight i kulissen før julestævne

Der bliver fredag aften budt på boksning i Europahallen i Aalborg

Letsværvægteren Mathias Thomsen fra AK Jyden bokser hovedkamp i aften i Europahallen. Foto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Letsværvægteren Mathias Thomsen fra AK Jyden bokser hovedkamp i aften i Europahallen. Foto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

AALBORG:12 kampe er på plads til aftenens boksestævne i Europahallen, men det har været drøjt for Sparta, Jyden og Lindholm at finde modstandere til de lokale aktører.

- Vi har arbejdet på højtryk hele julen og må sande, at der er mangel på kampboksere i Danmark, siger Spartas formand Jens Jørgen Voldby, der har stablet programmet på benene sammen med Hans Bundgaard fra Jyden.

Oprindelig var stævnet lanceret som en match mellem Aalborg og Fyn, men det er kun lykkedes at få tilsagn fra to fynboer, og de gæstende nævekæmpere fordeler sig på syv klubber, primært fra Sjælland.

Hovedkampen bliver mellem den tidligere danske mester i letsværvægt Mathias Thomsen, AK Jyden, og den tidligere jyske mester i mellemvægt Rajab Sarwari, BK Aarhus. Jyden er desuden repræsenteret af Sune Krogh, Shaun Smith, Søren Rasmussen og Mads Brøndum.

Lindholm stiller med Martin Winther, Jormaa Dababech, Stefan Veth og Jacob Christensen, mens Sparta sender Sune Heltberg, Oliver Stavsholt og Kevin Henningsen i ringen. Jacob Christensen og Kevin Henningsen mødes indbyrdes.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.