Fodbold

Drømmemål var ikke nok for Vendsyssel

Vendelboerne tabte træningskamp 1-3 til AC Horsens

Vendsyssel FF tabte træningskampen til AC Horsens. Arkivfoto: Hans Ravn

Vendsyssel FF tabte træningskampen til AC Horsens. Arkivfoto: Hans Ravn

VRÅ:Torsdag eftermiddag testede Vendsyssel FF formen i en træningskamp på kunstgræsbanen i Vrå, hvor AC Horsens var modstanderen.

Gæsterne indtager andenpladsen i NordicBet Ligaen, hvor der i øjeblikket er pause, og i foråret havde topholdet vundet de to indbyrdes opgør i Vendsyssel med henholdsvis 1-0 og 4-1.

Den tendens fortsatte i torsdagens kamp, som blev afgjort i første halvleg.

Tre kasser inden pausen

Efter godt 20 minutters spil bragte Jude Nworuh østjyderne foran med 1-0.

Gæsterne fordoblede føringen et kvarter senere, da Janus Drachmann scorede på et velplaceret langskud. Inden pausen blev det også 3-0 til AC Horsens, da indskiftede Esben Petersen sikkert udnyttede en frispilning i dybden.

- To af målene giver vi væk, og det gør man selvfølgelig ikke ustraffet. Det er personlige fejl, og vi har ikke helt fokus på de afgørende ting. Det gælder både defensivt og offensivt, forklarer Søren Kusk, der er cheftræner i Vendsyssel FF.

Et sandt drømmemål

I anden halvleg kom hjemmeholdet bedre med, og et kvarter før tid var hjemmeholdet tæt på at reducere, men overliggeren stod i vejen. Ni minutter før tid kom Vendsyssel FF på tavlen efter et sandt drømmemål, hvor bolden blev flugtet i kassen til slutresultatet 1-3.

- Bolden bliver lagt tilbage til Thomas Hansen, som sender den over deres keeper. Det var et rigtig flot mål, siger Søren Kusk.

Vendelboerne starter sæsonen i 1. division 22 marts, hvor Brønshøj kommer på besøg.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst