Drømmestart af Aalborg Håndbold

Udspillede totalt SønderjyskE på udebane i ligapremieren

Claus Jensen
SønderjyskE og Aalborg Håndbold spillede onsdag aften premierekamp i 888Ligaen. Foto: Bente Poder
Sport 14. september 2016 20:32 - Opdateret 14. september 2016 22:04

SØNDERBORG: 2142 tilskuere i den intense arena med det mundrette navn Broager Sparekasse SKANSEN havde lagt i oven til en hed aften for gæsterne fra Aalborg Håndbold. Men kun temperaturen i hallen gav for alvor Aron Kristjanssons mandskabs sved på panden.

Aalborgenserne havde hjemmeholdet SønderjyskE i deres hule hånd i 60 minutter og vandt premierekampen i 888Ligaen med suveræne 28-15 efter 13-7 ved pausen.

Dommerparret Henrik Mortensen og Jesper Kirkeholm Madsen lagde fra starten en hård linje, og den formåede SønderjyskE ikke at tilpasse sig. Tre tidlige udvisninger blev straffet hårdt af aalborgenserne, der vandt alle overtalsperioderne med to mål.

En tidlig føring på 7-3 efter 10 minutter - heraf fire scoringer fra Martin Larsens hænder - gav sejrsbasen for Aalborg Håndbold, der også nød godt af Mikael Aggefors i målet. Den svenske nyerhvervelse diskede op med otte redninger i de første 30 minutter og tog med sin imponerende ro pippet fra sønderjydernes skytter. Samtidig stod forsvaret eksemplarisk.

I sidste sæson formåede Aalborg Håndbold dog flere gange at smide store føringer væk, så 13-7 ved pausen var kun halvt fuldført. Billedet ændrede sig dog ikke - tværtimod.

Mikael Aggefors fortsatte efter pausen med at få hjælp af et stærkt forsvar, og i den anden ende af banen bød alle på holdkortet ind med scoringer. Så kunne det ikke gå galt. Buster Juul udbyggede føringen til 19-10 blot ti minutter efter pausen, og så mistede SønderjyskE og publikum definitivt troen på point.

Buster Juul blev topscorer for Aalborg Håndbold med syv scoringer.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...