Drogba efter nyt Chelsea-farvel: Speciel oplevelse

Didier Drogba spillede søndag sin sidste kamp for Chelsea, hvor han sammenlagt har spillet i ni sæsoner.

Didier Drogba spillede søndag sin sidste kamp for Chelsea, hvor han sammenlagt har spillet i ni sæsoner. Foto: Tim Ireland/AP/POLFOTO

Didier Drogba spillede søndag sin sidste kamp for Chelsea, hvor han sammenlagt har spillet i ni sæsoner. Foto: Tim Ireland/AP/POLFOTO

Chelsea sikrede sig det engelske mesterskab først på måneden, og søndag kunne London-klubben så endelig lade sig hylde på sidste spilledag i Premier League.

Det blev dermed den sidste optræden for angriberen Didier Drogba i den blå trøje.

Ivorianeren har været i klubben i to omgange, som samlet udgør ni sæsoner.

- Kampen i dag var en helt speciel oplevelse. Det er min fjerde ligatitel på ni sæsoner i klubben. Men det her er fansenes trofæ. De er med os i medgang og modgang, ude og hjemme, siger Drogba til Sky Sports.

- Det er de bedste fans. Vi vil gerne sige tak til dem.

Ivorianeren blev efter en halv time udskiftet på grund af en skade. Da en båre lod vente på sig, valgte flere af holdkammeraterne at bære Drogba fra banen som en hyldest til angriberen.

- JT (John Terry, red.) begyndte at løfte mig, og så kom de andre til. Det var et meget følelsesladet øjeblik, siger Drogba, der var med til at vinde Champions League for Chelsea i 2012.

Chelsea slog Sunderland med 3-1 og sluttede dermed sæsonen med 87 point. Nummer to, Manchester City, fik skrabet 79 point sammen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.