Drogba tilbage i Champions League med uafgjort

Galatasaray og Schalke 04 spillede 1-1 i Istanbul

Galatasarays Didier Drogba i duel med to tyske spillere. Foto: Scanpix/Reuters/Murad Sezer

Galatasarays Didier Drogba i duel med to tyske spillere. Foto: Scanpix/Reuters/Murad Sezer

ISTANBUL:Schalke 04 er i problemer i Bundesligaen, men i Champions League går det ganske godt.

Onsdag aften spillede tyskerne på udebane 1-1 mod Galatasaray i Istanbul i den første af to 1/8-finalekampe mellem holdene.

Inden opgøret var der meget fokus på Galatasarays to store januarindkøb Wesley Sneijder og især Didier Drogba.

Sidstnævnte - som blev den store helt i sidste sæsons Champions League-finale, da han med de afgørende mål sikrede Chelsea sejren - var tilbage i turneringen efter et halvt års eksil i kinesisk fodbold.

34-årige Drogba var med i opstillet til tyrkernes føringsmål til 1-0. Men det var topscorer Burak Yilmaz, der løb med opmærksomheden, og det var meget fortjent.

Den tyrkiske angriber leverede en fremragende detalje efter lidt over 10 minutters spil, da han smart vippede bolden over en modstander med hælen og efterfølgende sparkede bolden sikkert ind til 1-0.

Det var Yilmaz’ syvende mål i Champions League i denne sæson, og han må efterhånden betegnes som en af turneringens helt store profiler.

Drogba var selv tæt på en 2-0-scoring, men Schalke-målmand Timo Hildebrand reddede flot godt, inden Hamit Altintop i samme sekvens sendte bolden på overliggeren.

Udeholdet producerede også fint med chancer, og belønningen kom lige inden pausefløjtet, da et dumt Galatasaray-boldtab midt på banen satte et tysk kontra-angreb i gang. Få sekunder efter havde Jermaine Jones udlignet til 1-1.

Mens Sneijder, der er kommet til fra italienske Inter, blev skiftet ud i pausen, spillede Drogba hele kampen, men scorede altså ikke i sit Champions League-comeback.

Holdene mødes i Tyskland igen til returkampen 12. marts.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.