Tyverier

Dronningens ur blev stjålet

Garder Lasse Ervolder er meget ked af at have mistet det guldur, han fik af dronningen i 2005 (billedet). Modtageren af gulduret udpeges af kammeraterne. 
Foto: Reimar Juul/Scanpix

Garder Lasse Ervolder er meget ked af at have mistet det guldur, han fik af dronningen i 2005 (billedet). Modtageren af gulduret udpeges af kammeraterne. Foto: Reimar Juul/Scanpix

HVALPSUND:Da Lasse Ervolder tirsdag eftermiddag kom hjem til sit hus på Lounsgårdvej ved Hvalpsund, kunne han konstatere, at der i løbet af dagen havde været indbrud. Alt af værdi var stjålet, men værst af alt: Dronningens ur var væk. - Meget af det andet er noget, man kan købe igen, men lige præcis dronningens ur har affektionsværdi for mig. Så det er ret træls, at jeg nu har mistet det, siger Lasse Ervolder. Han modtog uret af Dronning Margrethe selv, da han i 2005 var inde ved Livgarden. Kun én på hvert hold får den hæder, som man gør sig fortjent til ved at være en god soldat og ikke mindst en god kammerat. Uret ligner et almindeligt, pænt armbåndsur, men er af guld og med en indgravering på bagsiden. Her står "Dronningens ur 2005". - Jeg håber, at nogen vil undre sig over den indgravering, hvis de skulle få tilbud om at købe uret, siger Lasse Ervolder. Hans største håb er naturligvis, at han på en eller anden måde kan få uret tilbage igen.