Dronninglund

Dronninglund alene i front

Dronninglund fik point mod Læsø

Dronninglund vandt over Læsø. Privatfoto

Dronninglund vandt over Læsø. Privatfoto

DRONNINGLUND:Så er sæsonen halvvejs for Dronninglund IF’s førstehold i serie 3, og det er tid til at gøre status.

Holdets første syv kampe har resulteret i fem sejre, én uafgjort og et enkelt nederlag til lokalrivalerne fra Asaa B.

- Dette giver i alt 16 point, hvilket må siges at være ganske godkendt for et hold, som har været igennem noget af et generationsskifte, siger træner Nicolai Demant.

- Det gode offensive spil fortsatte i denne uges hjemmekamp mod Læsø, men usikkerhed i defensiven og store personlige fejl gjorde kampen mere spændende, end hvad spil og chancer var til. Dronninglund satte sig fra kampens start på boldbesiddelsen, og der blev generelt spillet med mere tålmodighed og ro end tidligere set. Dette åbnede helt tydeligt op for Læsøs kompakte defensiv, og Dronninglund kom frem til mange chancer. Alligevel var Læsø første hold på måltavlen. En Læsø-spiller sparkede bolden på trekantssammenføjningen og returen bliver resolut sparket ind.

Kampen fortsatte på samme måde - Dronninglund var i boldbesiddelse og spillede roligt og velovervejet, hvilket bar frugt efter 12 minutters spil. En velspillende Rasmus Kyed ødelagde mere eller mindre Læsøs venstreside, og efter et par skarpe træk til baglinjen spiller han Nicolai Torp fri, som sikkert sparker bolden ind i det lange hjørne. Læsø fik scoret kort efter på en stor personlig fejl af Dronninglunds ellers bundsolide anfører.

- En skidt clearing lander i fødderne på en Læsø-spiller som sparkede den helt op i det korte hjørne. Målet ændrede dog ikke på Dronninglunds gameplan, og hjemmeholdet fortsatte med at kreere chancer. Joakim Sparvath og Kasper Kaptain fik begge chancen for at udligne til 2-2, men afslutningerne mangler den sidste koldblodighed. Holdet kommer, trods de brændte chancer, foran til pausen. Rasmus Kyed scorer et fantastisk langskud, og kort tid efter viste Joakim Sparvath sine individuelle kvaliteter, da han bringer Dronninglund i front efter en glimrende solotur. 3-2 til pausen, og man fornemmede, at en scoring til 4-2 ville lukke kampen fuldstændigt.

- Scoringen kom kort inde i 2. halvleg, da Kasper Kaptain sparker bolden sikkert ind efter flot forarbejde af Joakim Sparvath. Målet dræbte kampen en smule, da Dronninglund herefter overlod initiativet til Læsø, og resten af kampen kom til at foregå på udeholdets præmisser. Læsø reducerede til 4-3 efter endnu en personlig i det centrale forsvar, fortæller Nicolai Demant.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst