Danmark

Drop følelserne på arbejdspladsen

Rådgiver mener, at man skal holde privatliv og arbejde adskilt

Colourbox

Colourbox

DANMARK:Kvinders brug af det følelsesmæssige sprog har en lang række forklaringer, og er meget uhensigtsmæssige - i hvert fald på arbejdspladsen.

Det mener ledelsesrådgiver Charlotte Mandrup, skriver altfordamerne.dk.

- Mange kvinder bruger det følelsesmæssige sprog, som vi kender fra familien, på deres arbejdsplads, siger Charlotte Mandrup til altfordamerne.dk.

Tag hånd om karrieren

Og det er et problem, mener ledelsesrådgiveren.

- Uanset hvor sød du er, er det altså noget andet, det handler om på arbejdspladsen, mener Charlotte Mandrup.

Hun siger til altfordamerne.dk, at man ikke kan regne med at blive set, og at belønningen kommer af sig selv. Med andre ord at kvinder skal tage hånd om egen karriere.

Det handler om at være professionel

Charlotte Mandrup fremhæver, at tager man følelserne med på arbejdet, kommer man for tæt på kolleger og chefer. Det vil sige, at mønstre, der hører til hjemme, også optræder på arbejdspladsen.

– Det handler om at være professionel. Tænk, at din arbejdsplads får dine kompetencer og din tilstedeværelse, men ikke din sjæl og dine personlige drømme og forventninger, siger hun.

Det betyder også, at man, så vidt det er muligt, skal holde omvæltninger i privatlivet for sig selv. Altså med mindre det er ting, der får indflydelse på ens arbejdsindsats.

Ledelsesrådgiveren fremhæver, at det først og fremmest handler om at få løn for sit arbejde. Man er heldig, hvis arbejdet også er meningsfuldt og underholdende - men at arbejde er arbejde.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst