Droppet af AaB - skifter til Flamengo

Offensiv-spilleren Kayke rykker til barndomsklubben i den brasilianske Serie A

Kayke fejrer her en af sine seks scoringer i AaB-trøjen. Arkivfoto: Torben Hansen

Kayke fejrer her en af sine seks scoringer i AaB-trøjen. Arkivfoto: Torben Hansen

RIO:Efter 32 superligakampe og seks mål blev brasilianske Kayke i 2012 vejet og fundet for let af superligaklubben AaB.

Siden har den 27-årige offensiv-spiller levet en omskiftelig tilværelse i forskellige mindre brasilianske klubber, men nu har han skudt papegøjen.

Efter en flot periode hos ABC i den næstbedste række, hvor han har rettet 20 gange i 34 kampe, har barndomsklubben Flamengo fået fornyet øje på Kayke.

Ifølge hjemmesiden Globoesporte står han foran et skifte til ABC til Flamengo i den brasilianske Serie A - for et mindre millionbeløb. Ifølge Kaykes agent var en anden traditionsklub, Santos, også inde i billedet, men valget faldt altså på Flamengo, hvor spilleren var topscorer som ungdomsspiller. Han nåede også at spille fire kampe for førsteholdet, inden han drog til Europa.

Flamengo er aktuelt nummer 11 af 20 hold i Serie A, hvor man er knap halvvejs i sæsonen. Mål har de dog haft svært ved at lave - i gennemsnit blot et enkelt per kamp. Det skal Kayke nu være med til at lave om på.

ABC venter dog fortsat på at modtage transferbeløbet for Kayke, og derfor er skiftet endnu ikke officielt bekræftet, skriver Globoesporte.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden