Dum beslutning ledte til Hjørring

Maxime Annys blev sendt ud i kulden i sin belgiske klub - og håber nu at genrejse sig hos FC Hjørring

Maxime Annys bor i Løkken under sit ophold i FC Hjørring. Foto: Hans Ravn

Maxime Annys bor i Løkken under sit ophold i FC Hjørring. Foto: Hans Ravn

HJØRRING:Midtbanespilleren Maxime Annys var for få år siden en profil i den bedste belgiske række, men via et par uheldige omveje skal han i foråret hjælpe FC Hjørrings med at redde eksistensen i den danske 1. division i fodbold.

Så sent som sæsonen 2011-2012 var Annys en bærende figur hos OH Leuven i Belgiens bedste fodboldrække, men så traf den nu 26-årige midtbanespiller en beslutning, han stadig fortryder den dag i dag.

- Jeg havde kontraktudløb og var ikke tilfreds med deres udspil til en ny aftale, så jeg forklarede, at jeg ikke ønskede at blive. Jeg ville prøve noget andet, fortæller Maxime Annys.

Men i stedet for et nyt fodboldmæssigt eventyr blev det begyndelsen på en nedtur. I Leuven så man nemlig ikke med milde øjne på Annys afvisning. En stensikker position i startopstillingen blev med et vekslet til en plads på tribunen.

- Set i bakspejlet traf jeg en dum beslutning. De klubber, der havde meldt sig interesserede, trak følehornene til sig, fordi jeg ikke længere spillede nogen kampe. Jeg var nøglespiller på holdet, så jeg skulle nok bare være blevet, erkender midtbanespilleren.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.