- Dumme personlige fejl

Rasmus Thelander ærgerlig efter nederlag

Ansigtsudtrykkene fortæller hele historien hos Rasmus Thelander og Kenneth Emil Petersen. Alt for mange fejl kostede dyrt. Foto: Grete Dahl

Ansigtsudtrykkene fortæller hele historien hos Rasmus Thelander og Kenneth Emil Petersen. Alt for mange fejl kostede dyrt. Foto: Grete Dahl

HADERSLEV:AaB misbrugte muligheden for at nappe førstepladsen i Superligaen, da holdet tabte med 3-2 på udebane mod SønderjyskE i en kamp, hvor holdet ellers producerede chancer nok til en storsejr.

Defensiven fejlede dog markant af flere omgange, og en genfødt Tommy Bechmann satte sømmet i kisten med to flotte scoringer efter giftigt omstillingsspil.

- De må jo aldrig nogensinde score tre mål på os. Vi får ikke lukket ned for deres omstillinger og laver nogle personlige fejl - mig selv inklusive, siger forsvarsspilleren Rasmus Thelander, der flere gange var fejlplaceret i kontraangrebene.

- Vi vidste jo godt, at de ville spille på omstillinger og var sådan set forberedte på det. Men alligevel får de for nemt spillet den forbi os af flere omgange. Vi må bare komme videre, siger han.

Superligaen er igen vidt åben, efter også FC Midtjylland tabte i denne weekend, og mesterskabskampen ser ud til at fortsætte helt til sidste spillerunde.

- Det var ikke så meget førstepladsen, der var vores fokus. Det var bare kampen i Haderslev. Vi ville meget gerne have vundet hernede for de tre points skyld, men nu må vi bare komme videre og sørge for at rette op på de personlige fejl til næste gang, siger Rasmus Thelander.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden