Dumpede kursus og blev fyret

Medarbejdere hos kommune vidste ikke, at de skulle bestå for at beholde jobbet

Københavns Kommune: Tag på kursus men kom kun tilbage, hvis du består. Foto: Scanpix
København 8. juli 2016 08:21

KØBENHAVN: Kun fire af de 20 medarbejdere, Københavns Kommune sendte på kursus hos konsulentvirksomheden Deloitte, kom tilbage til deres arbejde. Resten blev fyret, fordi de dumpede kurset. Det skriver Avisen.dk.

Medarbejderne havde dog først langt inde i kurset fået at vide, at et bestået kursus var en forudsætning for, at de kunne beholde deres job.

- Det her en skrækkelig sag. Jeg har aldrig i mine 15 år som formand oplevet noget lignende i nogle af de 28 kommuner, som jeg har kendskab til, siger Winnie Axelsen, formand for HK Kommunal Hovedstaden, til Avisen.dk.

- Havde ikke kompetencerne

Københavns Kommune afviser at have gjort noget forkert.

- En række medarbejdere havde et ekstraordinært behov for kompetenceudvikling, hvorfor der blev udviklet et særligt kompetence-udviklingsforløb for disse.

- Desværre viste det sig, at en del af dem på trods af det ekstraordinære kompetence-udviklingsforløb ikke kunne matche kompetencekravene, hvorfor vi var nødt til at tage afsked med dem, skriver Ivan Kristoffersen, der er direktør i Koncernservice, som hører under kommunens økonomiforvaltning, i en mail til Avisen.dk.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...