Duncan får fire år i FC Midtjylland

Ulvene har som ventet hentet den tidligere AaB-angriber

FCM har hentet Morten Duncan Rasmussen. Foto: Torben Hansen

FCM har hentet Morten Duncan Rasmussen. Foto: Torben Hansen

HERNING:Den tidligere fodboldlandsholdsspiller Morten "Duncan" Rasmussen vender hjem til dansk fodbold.

Den store angriber har skrevet en fire år lang kontrakt med FC Midtjylland og skifter dermed sit mislykkede ophold i skotske Celtic ud med en tilværelse i Herning, skriver klubben i en selskabsmeddelelse.
- FC Midtjylland er en spændende klub, der spiller attraktiv og offensiv fodbold, og det er klart, som angriber kigger man på at komme til en klub, hvor man får nogle chancer.
- FC Midtjylland er en af de klubber i Danmark, der kommer til flest chancer og mange indlæg, og det er der, jeg har mine forcer.
- Det er en klub, der kæmper med om topplaceringerne, og det er en spillestil, som vil gavne mig, siger Morten "Duncan" Rasmussen til klubbens hjemmeside.
FC Midtjylland bliver Rasmussens fjerde klub i den danske Superliga. Han startede seniorkarrieren i AGF, men skiftede i 2006 til Brøndby, hvor han efter 44 mål i 84 superligakampe markerede sig som en af ligaens mest stabile målskytter.
Senest han spillede i dansk fodbold var i foråret 2011, hvor han som lejesvend var en del af AaB's desperate satsning for at undgå nedrykning.
Tiden i Celtic blev langt fra nogen succes. Det blev kun til to håndfulde kampe i de to og et halvt år i Glasgow. Rasmussens position i klubben blev understreget af, at han ud over tiden i AaB var udlejet yderligere to gange: Til Mainz og til Sivasspor.
Ordførende direktør i FC Midtjylland Claus Steinlein mener, at modgangen har hærdet den nye FCM-spiller.
- Vi var sammen med ham hele dagen i går, og man kan mærke, at det er en meget mere afklaret og moden ung mand, der er på vej ind i voksenlivet.
- Han har lært af sine fejl, og det er en helt anden person end tidligere, der er klar til at kæmpe for FC Midtjylland og til at få gang i sin karriere igen.
- Han har lært en masse i udlandet, og han skal være en støttespiller for de unge og en af dem, der går forrest, siger Claus Steinlein til FCM's hjemmeside.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden