Duo fra FfI udtaget til DBU’s talenttræning

U15-spillerne Christoffer Marcussen og Cato Kristensen med til samling i Tilst

FfI’s fodboldformand, Martin Høeg, glæder sig over talenterne i klubbens ungdomsafdeling, men nu skal fokus rettes mere mod en hårdt ramt seniorafdeling.Foto: Bent Bach <i>Bent Bach</i>

FfI’s fodboldformand, Martin Høeg, glæder sig over talenterne i klubbens ungdomsafdeling, men nu skal fokus rettes mere mod en hårdt ramt seniorafdeling.Foto: Bent Bach Bent Bach

FREDERIKSHAVN:Midt i trængslerne med en historisk smal seniorafdeling med blot to hold placeret i bunden af henholdsvis Jyllandsserien og serie 3 kan FfI’s fodboldafdeling glæde sig over, at klubben har fået udtaget to profiler fra U15-holdet til talenttræning under DBU.

Angrebsspilleren Christoffer Marcussen og forsvarskrumtappen Cato Kristensen har begge to gange tidligere været udtaget til DBU-talentsamlinger i dette efterår, og de er også udtaget til næste samling i Tilst torsdag 4. oktober.
Der bliver hele tiden løbende sorteret flere og flere spillere fra, så i FfI glæder man sig over, at duoen fortsat kan få lov til at repræsentere sig selv og klubben til DBU´s talentsamlinger.
Målet med samlingerne er til næste sommer at have en bruttotrup til DBU´s U/16-landshold.
Ved samlingen i Tilst vil FfI-talenterne være i selskab med 31 andre spillere fra årgang 1998, og hovedparten kommer fra store klubber som AaB, Esbjerg, Silkeborg, Viborg, Vejle/Kolding og Holstebro.
I FfI er Christoffer og Cato på klubbens U15-hold, der indtager andenpladsen i M1-rækken, som er næsthøjeste række i årgangen.

En stolt træner

Talenter af den kaliber vil altid være interessante for store klubber, og AaB har da også allerede henvendt sig.

- Og det bør vi bare være glade for. I fodbold vil de store talenter altid komme til de største klubber, og vi skal være stolte over, at AaB viser interesse for spillere, som vi har opfostret, siger FfI’s U15-træner Jonas Nødbak Petersen.
Også FfI’s fodboldformand, Martin Høeg, glæder sig over talenterne i ungdomsafdelingen.
- Det viser imidlertid med al tydelighed, at vi har haft fokus på den afdeling, men det er desværre sket på seniorernes bekostning, og det skal vi have ændret på, siger Høeg.
- Heldigvis er vi i en god dialog med unge seniorspillere, som vi håber vender tilbage til klubben, og så har vi nedsat et sportsudvalg, der skal forsøge at lede flere kræfter til seniorafdelingen.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.