Durmisi mærker fremgang men sidder over landsholdstræning

Riza Durmisi håber at blive klar til lørdagens kamp mod Polen. Han kan godt spille med smerter om nødvendigt.

Danmark- Armenien. Foto: Scanpix/Liselotte Sabroe

Danmark- Armenien. Foto: Scanpix/Liselotte Sabroe

Venstrebacken Riza Durmisi træner ikke med resten af det danske fodboldlandshold tirsdag i Helsingør.

Han er ved at komme sig helt over en knæskade, og han håber, at han vil være at finde på træningsbanen onsdag eller torsdag, siger han.

- I går (mandag, red.) var jeg ude og cykle, og det var helt perfekt. Jeg har ikke kunnet mærke noget til det.

- Det er selvfølgelig noget andet at træne rigtigt, så planen er, at jeg træner med de andre onsdag eller torsdag.

- I dag (tirsdag, red.) skal jeg bare over og lave nogle små løb og et par pasninger for bare lige at røre bolden og komme lidt i gang, siger Riza Durmisi.

Mandag vurderede Durmisi, at muligheden for, at han bliver klar til lørdagens VM-kvalifikationskamp mod Polen, var 90 procent. Tirsdag er han endnu mere optimistisk.

- Knæet bliver bedre og bedre for hver dag. Lige nu falder hævelsen meget hurtigt, og jeg har fået god behandling. Jeg trænede med hele tiden i Spanien, men knæet hævede op hver gang, jeg trænede.

- Her har knæet har fået den ro og hvile, som det skal have. Så jeg er endnu mere optimistisk omkring, at jeg bliver helt klar. Jeg mærker i hvert fald kæmpe fremgang i forhold til i går, siger Riza Durmisi.

Han fik skaden i en ligakamp for Real Betis mod Granada 16. september, da han skulle dreje kroppen for at lave en aflevering tilbage i banen.

Siden spillede han lokalopgøret mod Sevilla, før knæet bad om pause. Han er ikke sikker på, at Real Betis ønsker, at han deltager i de forestående landskampe mod Polen og Montenegro.

Spørgsmål: Kan du godt spille, hvis du har lidt smerter?

- Ja, ja. Det er jo en mandesport, så man skal bide lidt af smerten i sig. Men man skal passe på, for det er noget, som er uholdbart i længden.

Spørgsmål: Hvad siger din klub til det?

- Betis vil selvfølgelig helst have, jeg ikke spiller, det giver lidt sig selv, når jeg ikke har spillet i to uger. Det går jeg i hvert fald ud fra, at de mener.

- Vi har Real Madrid den 15. (oktober, red.), og det er en kamp, jeg rigtig gerne vil spille. Det er mod mit yndlingshold. Jeg har ikke været skadet i fem år, så jeg skal selvfølgelig være forsigtig, siger Riza Durmisi.

Backen er startet inde i alle 12 landskampe siden 4. september sidste år.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst