Durmisi mærker fremgang men sidder over landsholdstræning

Riza Durmisi håber at blive klar til lørdagens kamp mod Polen. Han kan godt spille med smerter om nødvendigt.

Ritzau
Danmark- Armenien. Foto: Scanpix/Liselotte Sabroe
4. oktober 2016 11:01

Venstrebacken Riza Durmisi træner ikke med resten af det danske fodboldlandshold tirsdag i Helsingør.

Han er ved at komme sig helt over en knæskade, og han håber, at han vil være at finde på træningsbanen onsdag eller torsdag, siger han.

- I går (mandag, red.) var jeg ude og cykle, og det var helt perfekt. Jeg har ikke kunnet mærke noget til det.

- Det er selvfølgelig noget andet at træne rigtigt, så planen er, at jeg træner med de andre onsdag eller torsdag.

- I dag (tirsdag, red.) skal jeg bare over og lave nogle små løb og et par pasninger for bare lige at røre bolden og komme lidt i gang, siger Riza Durmisi.

Mandag vurderede Durmisi, at muligheden for, at han bliver klar til lørdagens VM-kvalifikationskamp mod Polen, var 90 procent. Tirsdag er han endnu mere optimistisk.

- Knæet bliver bedre og bedre for hver dag. Lige nu falder hævelsen meget hurtigt, og jeg har fået god behandling. Jeg trænede med hele tiden i Spanien, men knæet hævede op hver gang, jeg trænede.

- Her har knæet har fået den ro og hvile, som det skal have. Så jeg er endnu mere optimistisk omkring, at jeg bliver helt klar. Jeg mærker i hvert fald kæmpe fremgang i forhold til i går, siger Riza Durmisi.

Han fik skaden i en ligakamp for Real Betis mod Granada 16. september, da han skulle dreje kroppen for at lave en aflevering tilbage i banen.

Siden spillede han lokalopgøret mod Sevilla, før knæet bad om pause. Han er ikke sikker på, at Real Betis ønsker, at han deltager i de forestående landskampe mod Polen og Montenegro.

Spørgsmål: Kan du godt spille, hvis du har lidt smerter?

- Ja, ja. Det er jo en mandesport, så man skal bide lidt af smerten i sig. Men man skal passe på, for det er noget, som er uholdbart i længden.

Spørgsmål: Hvad siger din klub til det?

- Betis vil selvfølgelig helst have, jeg ikke spiller, det giver lidt sig selv, når jeg ikke har spillet i to uger. Det går jeg i hvert fald ud fra, at de mener.

- Vi har Real Madrid den 15. (oktober, red.), og det er en kamp, jeg rigtig gerne vil spille. Det er mod mit yndlingshold. Jeg har ikke været skadet i fem år, så jeg skal selvfølgelig være forsigtig, siger Riza Durmisi.

Backen er startet inde i alle 12 landskampe siden 4. september sidste år.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...