Dybdahl-drabet: Dræbte plagede kæresten om at overnatte

Kæresten til den dræbte pusher Andreas Dybdahl fortæller, at han var bange og stresset op til drabsdagen.

Dybdahl-drabet: Dræbte plagede kæresten om at overnatte

Kæresten til den dræbte kendispusher Andreas Dybdahl fortæller fredag i Retten på Frederiksberg, at Dybdahl var meget stresset op til morgenen den 6. marts sidste år, da han blev likvideret i døråbningen til sin lejlighed.

- Til sidst var han meget stresset. Han var helt anderledes. Han for op og blev rigtig hidsig på mig. Han ville gerne ses med mig på en anden måde. Vi skulle ikke ud og spise eller sådan noget. Han vil bare gerne snakke og sove med mig, fortæller kæresten.

Kæresten, der havde kendt Andreas Dybdahl i 12 år, fortæller, at hans stress tog til i ugerne op til drabet. Han havde blandt andet sendt hende en sms den 27. februar, hvor han skrev, at han var bange.

- Og han ringer den 5. marts klokken 22.15 og plager mig om at komme. Det er jeg rigtig glad for, at jeg ikke gjorde. Det var mig, der normalt åbnede døren, når jeg sov hos ham, siger kæresten i retten.

Hun tilføjer, at 36-årige Andreas Dybdahl tit var påvirket af euforiserende stoffer.

Hun afviser desuden at kende den 34-årige tiltalte i sagen.

Andreas Dybdahl var kendt i det københavnske jetset-miljø, hvor han var venner med blandt andre rapperne Jokeren og L.O.C. Og han vidnede i retssagen mod erhvervskvinden Rigmor Zobel, hvor han indrømmede at have solgt hende kokain.

Fredag er den anden retsdag ud af fem i sagen. Den femte retsdag finder sted torsdag, hvorefter der forventes dom.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.