Dybvad Open Air håber på godt vejr

Dodo And The Dodos, Sweethearts, Poul Krebs og mange flere underholder 4. august

Arrangørerne af Dybvad Open Air - Dybvad Boldklub, Dybvad Idrætsklub og Dybvad Tennisklub - krydser fingre for godt vejr, som på dette billede fra 2010. Privatfoto
1. juli 2012 07:14

DYBVAD: Arrangørerne af Dybvad Open Air håber, at lidt af det gode sommervejr bliver gemt til den 4. august.

Det er den ottende i rækken af friluftskoncerter i den lille by. I år præsenterer Dybvad Open Air Superspark, Sweethearts, Stig Rossen og Vennerne, Zididada, Poul Krebs samt Dodo And The Dodos.
- Vi glæder os til kombinationen af god musik, masser af stemning på en fantastisk koncertplads, herligt selskab – samt måske endda VIP-behandling, hvis man har valgt den mulighed, udtaler en af arrangørerne, Jesper Koldtoft.
VIP-billetter inkluderer entré, adgang til VIP-telt med egen bar, en flot buffet fra Dybvad Kro & Hotel, drinks-billetter samt adgang til toiletter med ekstra rengøring og opsyn. De fleste VIP-billetter sælges til firmaer.
Efter de sidste toner fra Dodo And The Dodos spiller Rundt På Gulvet Band i øvrigt op til vaskeægte teltbal i det store VIP-telt, hvortil der på dette tidspunkt vil være gratis adgang.
Det forventes, at omkring 2.500 gæster vil besøge Dybvad under arrangementet den 4. august – og arrangørerne opfordrer koncertens gæster til allerede nu at studere mulighederne for forplejning, natbus, VIP-billetter og meget mere på hjemmesiden www.dybvadopenair.dk eller på koncertens Facebookside.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!