Dybvad Open Air håber på godt vejr

Dodo And The Dodos, Sweethearts, Poul Krebs og mange flere underholder 4. august

Arrangørerne af Dybvad Open Air - Dybvad Boldklub, Dybvad Idrætsklub og Dybvad Tennisklub - krydser fingre for godt vejr, som på dette billede fra 2010. Privatfoto

Arrangørerne af Dybvad Open Air - Dybvad Boldklub, Dybvad Idrætsklub og Dybvad Tennisklub - krydser fingre for godt vejr, som på dette billede fra 2010. Privatfoto

DYBVAD:Arrangørerne af Dybvad Open Air håber, at lidt af det gode sommervejr bliver gemt til den 4. august.

Det er den ottende i rækken af friluftskoncerter i den lille by. I år præsenterer Dybvad Open Air Superspark, Sweethearts, Stig Rossen og Vennerne, Zididada, Poul Krebs samt Dodo And The Dodos.
- Vi glæder os til kombinationen af god musik, masser af stemning på en fantastisk koncertplads, herligt selskab – samt måske endda VIP-behandling, hvis man har valgt den mulighed, udtaler en af arrangørerne, Jesper Koldtoft.
VIP-billetter inkluderer entré, adgang til VIP-telt med egen bar, en flot buffet fra Dybvad Kro & Hotel, drinks-billetter samt adgang til toiletter med ekstra rengøring og opsyn. De fleste VIP-billetter sælges til firmaer.
Efter de sidste toner fra Dodo And The Dodos spiller Rundt På Gulvet Band i øvrigt op til vaskeægte teltbal i det store VIP-telt, hvortil der på dette tidspunkt vil være gratis adgang.
Det forventes, at omkring 2.500 gæster vil besøge Dybvad under arrangementet den 4. august – og arrangørerne opfordrer koncertens gæster til allerede nu at studere mulighederne for forplejning, natbus, VIP-billetter og meget mere på hjemmesiden www.dybvadopenair.dk eller på koncertens Facebookside.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.