Dygtige jagthunde til eksamen

Jægerforbundets forårsmarkprøver tiltrak mange

20
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SULSTED:Der var stor interesse for at være med, da Danmarks Jægerforbund torsdag holdt markprøver for hønsehunde og andre stående jagthunde på en række marker i nærheden af Sulsted.

Prøverne handler blandt andet om at have en hund, der er god til at afsøge en mark for agerhøns og tage stand - altså stå stille - indtil dens ejer giver den en ny ordre. Men de er også ramme om et hyggeligt fællesskab, hvor det ikke kun drejer sig om færdigheder og disciplin. Deltagerne benytter også lejligheden til at få snakke hundeavl og drille hinanden med stort og småt Og det er mindst lige så vigtigt i manges øjne.

- Det er noget, der har interesseret mig næsten lige så længe, jeg kan huske. Så jeg har nok deltaget i lignende prøver i de sidste 40 år, fortalte Bent ”Bolle” Hansen fra Hirtshals, der denne gang havde hunden Svea med.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
23-årig skyldig i at have dræbt 27-årig efter bytur - kammerat frifundet
Luk