Dygtige ryttere kom igen til tops

Fire stolte distriktsmestre fra Frederikshavn Rideklub.Privatfoto

Fire stolte distriktsmestre fra Frederikshavn Rideklub.Privatfoto

FREDERIKSHAVN:Ponyrytterne fra Frederikshavn Rideklub vandt for femte år i træk distriktsmesterskabet i ponydressur for hold, der blev afviklet hos Brønderslev Rideklub.

Der var spænding lige til det sidste, og konkurrencen var hård blandt de 11 deltagende hold, hvor hver rytter red dressurprogrammet LA1.
Den samlede procent for holdets tre bedste ryttere afgjorde placeringerne, og her var Frederikshavn Rideklub altså bedst med de fire ryttere Frederikke Blichfeld, Anne-Louise Hjortholm, Sofie Horsager og Line Schramm Edelmann.
Frederikshavn Rideklubs berider Dennis Fisker var meget stolt over sit hold.
- De dygtige ryttere havde nerver af stål, og ikke nok med at vi vandt, vores andethold sluttede på en flot sjetteplads.
- Ridning er en individuel sport, så når der dystes i konkurrencer for hold, er det altid noget specielt, og konkurrencen kan godt være lidt uforudsigelig, men heldigvis gik det godt, og vi vandt.

Landsstævne i hestedressur

Om fem uger er Frederikshavn Rideklub værter for årets andet Landsstævne, denne gang for hestedressur med 3. afdeling af Ecco-cup for Junior- og Youngrider.

- Vi glæder os helt vildt. Det er første gang at klubben prøver kræfter med et landsstævne for heste, men i takt med at klubben udvikler sig og rytterne bliver ældre, ønsker vi selvfølgelig at følge med, så vi også støtter op om de unge hesteryttere, siger Dennis Fisker.
- Nu har vi erfaringen, fra de fem ponylandsstævner, vi har afviklet og vil gerne bygge videre.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.