Dyre dukkerter: Politiet hev bødeblokken frem ved friluftsbadet

Bilisterne havde smidt deres biler alle mulige og umulige steder lørdag eftermiddag

Arkivfoto

Arkivfoto

AALBORG:Selv om det er varmt, og det eneste man kan have i hovedet er at hoppe i Vestre Fjordparks svalende vand og bagefter spise en kæmpe isvaffel, så skal man stadig overholde landets lov - deriblandt Færdselsloven. Det sidste kneb det en del for for en masse bilister, der lørdag eftermiddag havde parkeret deres biler alle mulige og umulige steder langs Skydebanevej i Aalborg.

Og dem, der havde sat bilerne de umulige steder kan se frem til at komme tilbage til en bil, hvor der sidder en hilsen fra Nordjyllands Politi i forruden, fortæller vagtchef Karsten Højrup Kristensen, efter politiet havde fået meldinger om, at bybusser havde svært ved at komme frem på stedet.

- Der er mange mennesker at bade derude i friluftsbadet, men folk kan ikke rigtig finde ud af at overholde reglerne om parkering der, hvor bybussen kører. Der er simpelthen parkeret biler ved alle kantstenene derude, så vi er ude og putte girokort på i hvert fald de biler, der holder der, hvor der er standsningsforbud ved stoppestederne i begge retninger ved friluftsbadet.

- Der holder flere striber biler derude ulovligt, konstaterer Karsten Højrup Kristensen

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.