Dyrene flokkes til Open by night

Onsdag holdes der generalprøve på Hobro Dyrskue

Skattejagten er et af de populære indslag, når man i Hobro tager forskud på dyrskuets glæder.Privatfoto

Skattejagten er et af de populære indslag, når man i Hobro tager forskud på dyrskuets glæder.Privatfoto

HOBRO:I forbindelse med Open by night i Hobro onsdag holdes der på Store Torv ”generalprøve” på Hobro Dyrskue.

Gennem et samarbejde mellem landmænd, fødevareproducenter og Jutlander Bank kan byboerne også i år komme helt tæt på de dyr, som landmænd producerer, byboer spiser, og Danmark lever af.

Ligesom de foregående år bliver kvæg, får og grise opstaldet på Store Torv sammen med ”hobby-klappe-dyr” som marsvin, kaniner og fjerkræ.

Ved siden af organiserer Jutlander smagsprøver på nogle af de produkter, der kommer ud af landmændenes daglige arbejde: Kød og pølser fra grill, oste fra Thiese Mejeri, flødeis fra Vebbestrup Mejeri og pandekager, som 4H står for bagningen af over åben ild.

Jutlander Bank arrangerer desuden konkurrencer for både børn og voksne, blandt andet den populære skattejagt i en korncontainer, hvor børnene kan få ombyttet deres fundne skatte med en godbid.

- Vi har gennemført dette arrangement hver sommer gennem en årrække, og vi kan konstatere, at byens folk er meget interesserede i at møde landmændene og deres dyr. Derfor bliver vi ved med at tage det slæb, som det er at få arrangementet op at stå sammen med landbruget, siger Jutlanders landbrugskundechef Finn Sørensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.