Dysten er i gang: Hvem er årets komiker?

Fem populære komikere kæmper om at vinde prisen som årets bedste ved Zulu Comedy Galla.

Dysten er i gang: Hvem er årets komiker?

Traditionen tro bliver sensommeren skudt i gang med et godt grin, når Zulu Comedy Festival løber af stablen fra den 23. august til den 1. september. Og det hele krones ligeledes traditionen tro med en prisfest, hvor Danmarks sjoveste mænd og kvinder skal hyldes.

Ved Zulu Comedy Galla skal årets komiker blandt andet findes, og nu afsløres det, hvem der er i spil til prisen:

Anders "Anden" Matthesen, Christian Fuhlendorff, Tobias Dybvad, Rasmus Bjerg og Magnus Millang er dem, der kan stemmes på.

Zulu Comedy Galla finder sted i Operaen 25. august. Det er - som altid - seerne, der bestemmer, hvem der skal modtage prisen.

Fra og med i dag kan seerne gå ind og stemme på zulu.dk og se hele programmet. Billetsalget til festivalens mange shows er startet.

Kendetegnet for dette års shows er især, at der bliver leget med grænserne for traditionel stand-up, skriver TV2 Zulu i en pressemeddelelse.

Jonatan Spang vil således holde "polterabend" med en skæv blanding af strip, blues og grov mandekomik - udelukkende med adgang for mænd.

Lasse Rimmer udfordrer Christian Fuhlendorff i en modbydelig comedyquizz, Brian Mørk hypnotiserer og Specialklassen holder pinlige og komiske festtaler i et totalteatershow.

Zulu Comedy Galla 2013 vises på TV2 Zulu søndag 1. september fra klokken 20.00.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Politiet advarer efter brag i Aalborg: Hold jer væk fra disse flasker
Luk