Edison Flores afviser returskifte til Peru

Peruvianske medier har de seneste dage spekuleret i, om Edison Flores skulle være på vej tilbage til Peru

Edison Flores afviser rygter om et muligt skifte tilbage til Peru. Arkivfoto: Michael Koch

Edison Flores afviser rygter om et muligt skifte tilbage til Peru. Arkivfoto: Michael Koch

LIMA:Snakken om AaB-spilleren Edison Flores har fyldt en del den seneste uge i peruvianske medier og blandt fans af hans tidligere klub Universitario de Deportes.

Der bliver således spekuleret i, om den peruvianske teknikker kan være på vej tilbage til sin gamle klub efter bare et halvt år i AaB.

Edison Flores afviser dog selv et nært forestående skifte i et interview med sit agentbureau, AGREF. Det skriver bold.dk.

- Jeg har hørt om interessen, og jeg sætter også stor pris på den. Jeg er sikker på, at jeg i fremtiden vil trække i den cremefarvede trøje (Universitario de Deportes’ trøje, red.) igen, men lige nu koncentrerer jeg mig om fremtiden i min nuværende klub, siger Edison Flores til agentbureauets hjemmeside.

- Jeg rejser til Danmark om få dage og vil være fokuseret på, hvad der sker i klubben.

Spekulationerne om Flores’ returskifte til Peru startede, da Universitario de Deportes for en uge siden annoncerede, at man havde hentet Vejle-spilleren Juan Diego Gutiéres tilbage til Peru.

Edison Flores fortæller i øvrigt til agentbureauets hjemmeside, at det første halve år i Danmark har krævet tilvænning.

- I det første stykke tid har været en tilvænningsproces, hvor jeg har brugt tid på at lære mit hold, mine holdkammerater og trænerteamet at kende. Det er gået godt, og jeg har spillet alle de kampe, som jeg har været i stand til, siger peruvianeren.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.