Effektive franskmænd sænker Eriksens Tottenham

To drøn sikrede Monaco en lidt overraskende udesejr over Tottenham på 2-1.

Ritzau
Tottenham Hotspur v AS Monaco - UEFA Champions League Group Stage - Group E Foto: Reuters/Andrew Couldridge
14. september 2016 23:00

Christian Eriksen og Tottenham fik en sløj start på årets Champions League, da holdet onsdag aften på hjemmebane tabte 1-2 til Monaco.

Alle målene blev scoret før pausen, mens hjemmeholdets offensive satsning efter pausen viste sig nytteløs.

Eriksen spillede hele kampen for Tottenham.

London-holdet leverede en skidt første halvleg, hvor defensiven flere gange vaklede, og det udnyttede holdet fra fyrstedømmet.

Efter et kvarters spil var det Eduardo Silva, som med et tørt venstrebenshug hamrede bolden ind bag Hugo Lloris til 1-0, og da uret rundede den halve time, tog trængslerne til for Christian Eriksen og holdkammeraterne.

En nedfaldsbold i feltet landede tilfældigt for fødderne af Thomas Lemar, der måske havde lært lidt af Eduardo Silva. Han flugtede bolden med fuld kraft op i nærmeste hjørne.

På tærsklen til pausen skabte Toby Alderweireld nyt liv for hjemmeholdet, da han med enorm kraft pandede et hjørnespark ind til 1-2.

Håbet om point levede igen på White Hart Lane, og Tottenham forsøgte at etablere et pres fra begyndelsen af anden halvleg, men de store chancer stod ikke i kø.

Derfor måtte det hvidblusede London-mandskab se de tre point smutte til fyrstedømmet, og der er nu pres på Tottenham, som er eneste hold uden point i gruppe E.

I gruppens anden kamp fik CSKA Moskva nemlig 2-2 ude mod Bayer Leverkusen, som ellers var foran 2-0. Også her faldt alle mål i første halvleg.

I gruppe H åbnede det italienske mesterhold, Juventus, med 0-0 hjemme mod Sevilla. Lyon slog i samme gruppe Dinamo Zagreb med 3-0.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...