Efter Leon-skade: Kahlenberg kan afløse

Efter Leon Andreasens skade mener DR-eksperten Jan Kalborg, at Thomas Kahlenberg bør være i spil på midtbanen.

Efter Leon-skade: Kahlenberg kan afløse

Fodboldlandsholdets centrale midtbane blev torsdag ramt af endnu et tilbageslag med meldingen om, at Leon Andreasen har revet korsbåndet over og står foran mange måneders pause.

Eftersom også Niki Zimling er tvivlsom til de vigtige udekampe mod Bulgarien og Italien i næste måned i VM-kvalifikationen, er det uvist, hvem der skal være makker for William Kvist på den centrale midtbane.

DR's fodboldekspert Jan Kalborg mener, at Thomas Kahlenberg bør bringes i spil.

- Det bedste bud, som jeg ser det lige nu, er, at Thomas Kahlenberg bliver ved med at få en masse spilletid, siger Jan Kalborg.

- Jeg kan sagtens se ham som makker med William Kvist, hvis ikke Niki Zimling bliver klar. Jeg vil faktisk mene, at Kahlenberg er det bedste bud nu og her, siger han.

Thomas Kahlenberg er startet på banen i Wolfsburgs tre seneste kampe i Bundesligaen, og manager Felix Magath har til overraskelse for mange placeret danskeren på den defensive midtbane.

Det bør dog ikke være den helt store overraskelse, at Thomas Kahlenberg kan udfylde pladsen, mener Jan Kalborg.

- Han er fantastisk dygtig taktisk, og han er rigtig god til at indstille sig på nye opgaver.

- Kahlenberg er ikke verdens hurtigste spiller, men han har et formidabelt overblik og et første touch på bolden, som man kan bruge på den position, siger Jan Kalborg.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.