Efter VM-test: Stadion skal ordnes på halvanden uge

Der venter hårdt arbejde, hvis brasilianerne skal blive klar til åbningskampen ved VM i fodbold.

Tonen er blevet lidt mere optimistisk, men der venter en del hårdt arbejde for brasilianerne for at få stadion i São Paulo klar til VM's åbningskamp i slutningen af næste uge.

Corinthians Arena lagde søndag græs og bygninger til en ligakamp mellem hjemmeholdet Corinthians og Botafogo, som spillede 1-1.

Planen og ønsket var, at alt kunne testes i rigtig kamp, men med kun 37.000 tilskuere på et stadion med plads til 65.000 var en hel tribune ikke i brug, og en anden var kun halvt fyldt, fordi brandvæsnet ønskede det sådan.

Stadion ligner stadig en byggeplads, men de fleste ting var forbedret i forhold til den første test for et par uger siden.

- Der vil blive lavet en hel del for at ændre udseendet på stadion, siger Tigao Paes, som er chef for organisationskomitéen.

- Vi skal have tilpasset nogle ting i de midlertidige tribuner, internettet skal sættes bedre op, og så mangler der ting i VIP-bokse.

- Alt bliver bedre, det er jeg slet ikke i tvivl om, siger han.

Mange af de 37.000 tilskuere havde svært ved at komme ind i tide, fordi politiet fik tilstrømningen til at flyde for langsomt, men bortset fra det var også tilgangen til stadion forbedret væsentligt.

Foruden VM's åbningskamp mellem Brasilien og Kroatien den 12. juni skal Corinthians Arena huse yderligere fem VM-kampe. En af dem er en semifinale.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.