Efter X Factor: Martin genovervejer sine fremtidsdrømme

Martin har oplevet bagsiden af "X Factor". Det har fået ham til at overveje et permanent farvel til branchen.

X Factor Foto: Scanpix/Ida Guldbæk Arentsen

X Factor Foto: Scanpix/Ida Guldbæk Arentsen

Det er nogle uger siden, at Martin sagde farvel til underholdningsprogrammet "X Factor", og i tiden efter har den unge knægt fra Lolland haft tid til at genoverveje sine drømme.

Siden han røg ud af programmet, har 16-årige Martin ikke lavet musik overhovedet, og sådan har det været nødt til at være, forklarer han.

- Jeg har haft brug for at få en pause. Jeg kan godt mærke, at "X Factor" og det med at være kendt, det er ikke lige mig, siger Martin på den røde løber til fredagens "X Factor"-finale.

Han uddyber, at det har været svært for ham at stå på scenen og være centrum for den massive opmærksomhed, som "X Factor"-deltagelsen har medført.

- Jeg bryder mig ikke om det. Når man står på en scene, er man totalt i spotlyset, og jeg føler, at jeg er nøgen. Jeg står totalt i skudzonen for dårlige kommentarer og folk, der synes, at jeg er irriterende eller grim.

- Det kommer til at lyde hårdt, men jeg synes, at janteloven stikker langt op i røven på folk, når man er med i et program som "X Factor", forklarer Martin.

Hvorvidt fremtiden byder på en karriere i musikbranchen, er han derfor i tvivl om. Han kunne måske godt forestille sig en mere tilbagetrukken rolle som sangskriver, men det kan også være, at han helt vender branchen ryggen.

- Jeg vil egentlig gerne kunne gå på gaden, uden at der er folk, der skal kigge underligt på mig. Og jeg vil gerne kunne gå i shoppingcentre med mine forældre uden at skulle være bange for, at jeg bliver genkendt, siger Martin og tilføjer:

- Jeg har været ude med nogle venner et par gange, hvor jeg er blevet genkendt en hel del, og det har simpelthen ødelagt vores tur.

I fredagens finale endte 26-årige Morten Nørgaard som den helt store vinder. Den undertippede solist sejrede over 15-årige Mia og 16-årige Chili og vandt udover "X Factor"-trofæet også et eksklusivt samarbejde med den amerikanske stjerneproducer Dallas Austin.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.