Øster Vrå

Efterårsferie i Østervrå

Tag en travl og aktiv efterårsuge for alle

Ugen byder bl.a. på poolparty i Østervrå.

Ugen byder bl.a. på poolparty i Østervrå.

ØSTERVRÅ:Familiebanko, gymnastiknat, stor Danseaften og en plaskvåd fest er aktiviteter til både børn og vokse i uge 42.

Østervrå Pensionistforening, Gymnastikforeningen 77, Bødkergården, ØVI og ØVI’s Venner har igen lagt planer for efterårets ferieuge.
– Vi er ved at være klar, lyder det hele vejen rundt, og selv om det er arrangementer og aktiviteter med tradition, så tror vi helt bestemt, at vi nok skal få fine besøgstal, forsikrer arrangørerne.
ØVI’s Svømmeafdeling indleder viften af tilbud med to Poolpartys i svømmehallen – en for de yngste årgange og en for de lidt ældre.
Onsdag har GF77 ligeledes tilrettelagt tilbud både til de yngste og de lidt ældre børn. Dem i før-skole-alderen kan komme en tur i cirkus, mens de lidt ældre skal til Gymnastiknat – og temaet: Engle og dæmoner – er da vist lidt udfordrende. Deltagerne skal naturligvis ikke bruge tiden på at sove.
Familiebanko
Østervrå Pensionistforening har igen sagt ja til at stå i spidsen for et af efterårsferiens tilløbsstykker – den stor Familiebankoaften, der som navnet antyder, henvender sig til hele familien. Her er der tradition for, at det lokale erhvervsliv bidrager særdeles rundhåndede med fine gevinster.
Fem orkestre står klar til at spille op til dans fredag aften. Der indledes med spisning af en lækker menu, men hvis alt går som de plejer, er de første allerede på dansegulvet inden spisningen er slut.
Billetter til Danseaftenen kan allerede nu bestilles hos Bente Christensen eller Rita Mathiassen, oplyser arrangørerne.
ÅB

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.